< Till bloggens startsida

packad och klar

...i ordets mångfalld. De senaste två kvällarna har varit full utegång, torsdagen började med en härlig reunion med tre-mag och fortsatte med Pride och caféet, fullt ös:-)

Besviken på hur mainstream Pride känns här jämfört med i Amsterdam.. satt med ett par vänner i bahnhof-tältet och förundrades över hur många barnfamiljer (straighta) som letat sig fram till Kungsträdgården i jakt på gratiskarameller.
Jag tror inte att öppenhet funkar inte i Stockholm. Inte än på ett tag i alla fall. Det är som om alla queeriga människor gått och gjort sig mer svenssonaktiga, medan svensson's försöker queera till sig lite. Resultatet blir som man kan vänta sig; lite sådär lagom.. vanlijigt, snällt, barnvänligt. Jag kräks.
Jag vill ha läderbögarna med rumpan bar och transorna på meterhöga klackar i lack-bodies. Som det varit tidigare, när stället faktiskt varit inhägnat. Synd att det krävs ett staket för att folk ska våga vara sig själva, men fullt förståeligt i en stad som är så uniform och med männsikor som är så vansinnigt rädda för allt som är annorlunda.
Hoppas, hoppas det här öppna området var en engångsföreteelse eller att folk genomgår en fundamental attitydförändring tills nästa år så att folk kan få komma ur garderoberna ifred.

I morgon är det Malta-dags igen, packat det sista. Blir borta i 10 dagar, känns som ett bra tag. Mycket grejer att stå i så tror dagarna kommer att rusa iväg.

Sa hejdå till mamma och missen idag, mamma bjöd på god lunch och massa babbel. Det är det absolut bästa med att bo i Sverige, närheten till familjen, att bara kunna kvista över. BLir löjligt rörd när jag tänker på det...

Nu är det dags att sussa tidigt, ska upp om 5 timmar, usch för tidiga flygtider.

Natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0