< Till bloggens startsida

Dagen efter

Glamprinsessa igår, något dassigare idag. Att några timmars festande kan göra en sådan skillnad.

Vaknade på hotellrummet i morse med allt smink utsmetat i hela ansiktet. Hotellet, ett sk designhotell var ingenting för mig: toa mitt i rummet utan dörrar, duschen likaså. 1500 knappar för alla features.
I natt ville jag slå på värmen, men istället slog jag på tv'n och porrkanalen. Och hittade inte knappen för att byta kanal eller sänka ljudet. Provade mig fram och helt plötsligt susade det i rummet som en hel höstskog och lamporna ändrade färg till red light-rosa.
Så i ett iskallt rum med "avkopplande" höstsus, porr-tv på högsta volym och starkt rosa ljus somnade jag till slut helt utmattad av att försöka hitta alla funktioner. Rufft uppvaknande, verkligen. Nej, designhotell krångligt.

Julfesten var superlyckad: inga större skandaler förutom en tjej som fick en överdos. Vilken drog oklart. men det var i alla fall drag i henne tills det roliga tog slut.

Jag höll mig på mattan och blev inte helt odrägligt full, trots champagne och öl i mängder. Nästa gång: mycket vatten innan, tror det känns bättre dagen efter.

Produktiviteten idag har varit noll, mitt huvud har slutat fungera för den här veckan, jag vill bara hem till mysbyxorna och katten. No glamour idag. 1 timme kvar på jobbet, sen börjar helgen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0