< Till bloggens startsida

Fattig men med sexlusten i behåll

Ransakningen tog slut och jag blev rastlös. I morgon är det en ny dag och jag ska fylla den med positiv kharma (tänka positivt i 180, och skvätta glada flurblar omkring mig), skönt sex (vill ingen ha sex med mig så har jag gladeligen sex med mig själv vilket f.ö är en trevlig historia) och annat trevligt (mat och Dr Phil,typ). Ja, och Kontoret då, men jag ska försöka se det från den positiva sidan. Jobb=Pengar=Spendera=Nöjd


Italienarna har dragit och kuddarna är borta i deras fönster. Min hyresvärd måste tjäna grova pengar på att hyra ut kyffet bredvid mitt till nya italienar-brats varje helg. 
Snubbarna den här helgen så jag inte röken av, de satt antagligen i kyffet och knarkade hela helgen. Nu har i alla fall städtanten precis lämnat, jag skriker på henne om hon dumpat italienarnas skräp utanför min dörr, något hon brukar göra eftersom man bara får ställa ut soporna på gatan på tisdagar och torsdagar. Om hon inte gömmer skräpet någon annanstans så hamnar de utanför min dörr och då kommer Mössen och jag får psykbryt, något som ingen vill bevittna. 


Kom på något viktigt, mitt lägenhetskontrakt går ut på torsdag, måste få tag i hyreskillen, vore dålig tajming att bli hemlös nu. Han har i och för sig lovat att ordna något annat om det skiter sig... vet inte riktigt vad som skulle kunna skita sig, men vissa saker är det lugnast att inte fråga om. 


Min hyresvärd och hans familj äger typ hela kvarteret på riktigt maffia-manér; allt från tvätterior till guest house. De har säkert några turist-shoppar och porrbutiker också. Men jag har ändå haft tur, de är shyssta så länge jag betalar hyran och låter baren (som också ägs av dem) spela musik 7 nätter i veckan. Annat var det med min vän Tanya som hyrde en lägenhet för motsvarande 6000 kronor i månaden. Efter ett år visade det sig att byggnaden var ett rivningsobjekt och att alla andra som bodde där var husockupanter och bodde gratis. Hon hade betalat till en girig israel som inte ens hade något med huset att göra. Tuff luck. 

I kväll är faktisk baren för en gångs skull stängd och det är så tyst att jag kan höra tv'n på normal nivå, trevligt. För första gången på evigheter så ska jag lyxa till det med att sova Utan Skavande Öronproppar!

Kommentarer
B1

Hoppas du sover gott inatt då utan öronpropparna ;P

2008-01-13 @ 22:46:44
URL: http://sistersinall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0