< Till bloggens startsida

Gudmor, bögar, lantisar och stammisar

Så har man klarat at 5 dagar av det så kallade "L1"-skiftet, alltås 13:00-21:30, puh. Inte så himla jobbigt med tanke på arbetsflödet, men bara grejen att sitta på kontoret så sent. Men nu spelar det ingen roll, för jag har 16 dagars semester och det verkar som om flygen går!!

Min vän och granne ska passa lilla Bless och det är så himla snällt av av henne och hennes kille att göra det. Inte nog med att de tar hand om henne, de ska ha en bebis snart!!! Har inte velat skriva om det här ännu eftersom jag ogillar att skriva om andra och inte vill att någon ska ta illa upp. Men nu kan jag jag inte vara tyst längre, vecka 35 är vecka 35 :-) Och lilla jag ska bli Gudmor till en liten flicka, är det inte fantastiskt!! Ser framför mig hur kul vi ska ha, lilltjejen och jag.. synd att man måste vänta typ 1 år tills man kan lattja runt. Eller när börjar de att gå egentligen? Hmm.. inte så bra på bebisars utveckling, men jag räknar iskallt med att vi kan spela fotboll när hon är 3 :-) Personligen hoppas jag att hon kommer den 5 Maj då jag är tillbaks från Sverige och fortfarande är ledig i 5 dagar. Tyvärr kan man inte i form av gudmor riktigt avgöra eller bestämma den saken, men jag tror att vi är på samma våglängd och tänker samma sak, lilltjejen o jag. 5 Maj it is :-)

I går besökte jag Greenhouse, baren som ligger på den gata jag bodde på förut. Jag träffade Chantal, tjejen som flyttade ut från huset jag bor i nu..på grund av mig. Att både jag och E (gudmor-vän-grannen) skulle bo grannar med Chantal var tydligen för mycket för henne så hon drog när hon fick höra att jag tittat på en lägenhet. Det roliga är att den lägenhet jag tittade på blev tagen av en kille (som f.ö var han som dundrade i trapporna jämt), så hyresvärden ringde mig och sa att lägenheten bredvid blir ledig, vill du ha den! Så jag fick alltså Chantals lägenhet, om hon inte flyttat så hade jag aldrig flyttat heller :-) Så kan det gå! Nu har dundriga grannkillen flyttat och ersatts av timid bögkille, passar mig bättre. Inget vilt sexliv identifierat än, så lugnt och skönt om nätterna. Och han kan ju verkligen säga detsamma om mig My God vilken celibat-period man levt i sneaste månaderna. Nu får det vara nog, innan jag glömmer bort hur man gör!

I vilket fall som helst, jag träffade Chantal eftersom hon ville introducera mig för sin pojkvän hon haft de senaste 6 månaderna. Jag hade räknat med en svart kille i medelåldern med farliga tatueringar och ghetto-slang. Hon är liksom en tjej som faller för "in my hood"-killar. Brediv henne sitter en liten pojkvasker (vit), med acne överallt och instoppad rutig skjorta. En holländsk 22-årig lantis har hon hittat!! Vilken överraskning det var! Men det var kul att se, Chantal verkade så kär och lycklig, hon som alltid varit så hård och dömande har mjuknat upp lite. Dessutom är hon 10 ggr så stor som han så mitt huvud var mest fyllt av funderingar kring hur de tekniskt sätt får till det. Antar att det funkar på något sätt, han satt och tittade på henne som en kåt, finnig hundvalp, så det funkar nog.. även om han har mycket att lära sig, hade till exempel aldrig varit i en sexshop förut. Om man bor i Holland så kan man liksom inte undvika dem, de finns överallt! Att INTE ha varit inne i en är som att inte ha sett en duva i Stockholm.
Chantal o lantisen satt och hånglade mest hela tiden så jag började prata med gamla stammisar jag inte sett på väldigt länge, bland annat Jeffery, (killen som alltid är onykter) som glatt berättade att han ska bli pappa. Mark, killen från Hard Rock var också där, full som en kastrull. Stefan, en göteborgare med getskägg satt också där i vanlig ordning. Vet inte vad det är med den göteborgska dialekten, men den retar gallfeber på mig, tänker alltid på Loket från bingolotto, otroligt enerverande:-)
Det är som om tiden konserveras på Greenhouse: du kommer dit, och de alla är där, precis som i går, förra veckan, förra månaden. Men igår kändes det aktiskt kul att se dem alla, begränsade besök är bra :-)

Planen idag är att hitta ett par fina skor. Behöver sköna, snygga och prisvärda skor, hur svårt kan det vara?
Återkommer med uppdatering:-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0