< Till bloggens startsida

Ut ur fittdimman

Vad jag önskar mig just nu? En arbetsplats med bara killar. Är så jäkla trött på den kackelstugan jag jobbar på.

I kväll hade vi julklappsutbyte, en lättsam historia som skulle kunna ha varit riktigt trevlig om det inte vore för att ALLA satt och mätte sig med varandra hela kvällen. vem hade köpt finast present/vem gjorde så att glöggen blev god/vem bar minsan maten från affären o.s.v  o.s.v...Jag satt tyst hela kvällen och bara betraktade medan mitt humör som efter 2 timmars extra arbete var ganska utmanat redan.

Ska det vara så svårt att umgås och vara trevliga mot varandra för ett par timmar om året? Vad är problemet? Skulle det ha varit en gäng killar så hade de antagligen druckit grogg, dunkat varandra i ryggen, druckit lite mer grogg och sedan gått på porrklubb. Typ. Simple. Men nej, vi ska tjaffsa hit och dit, och älta minsta grej någon annan gör, samtidigt som vi lismar mot personen ifråga för att sedan springa ut och spy galla över samma person. Kom igen , det finns ju inte ens någon tupp att tävla om, vad handlat det om egentligen? Avundsjuka? Missunnsamhet? Tristess?

Jag ahr aldrig lärd mig de där spelreglerna, uppvuxrn med en pappa som brydde sig mer om att strumporna var rena än att de hade samma färg, jag måste ha missat något som alla andra tjejer har i deras socialmanual. Tror inte att det är en förlust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0